tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

ΔΕΗ: Κινητοποιήσεις με αφορμή την πώληση του 30%

Η κυβέρνηση δεν θα αφήσει κανέναν να κατεβάσει διακόπτες ούτε για μισό λεπτό δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος

Η κυβέρνηση δεν θα αφήσει κανέναν να κατεβάσει διακόπτες ούτε για μισό λεπτό δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος αναφορικά με τις κινητοποιήσεις που έχει προαναγγείλει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ενόψει της αυριανής κατάθεσης του νομοσχεδίου . Λεει ναι στην επιστράτευση αν χρειαστεί πρόσθεσε.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πήγες στο νομοσχέδιο θα υπάρξουν ικανοποιητικές βελτιώσεις όποτε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές – δεν τίθεται θέμα αν θα ψηφιστεί ή όχι από τους βουλευτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη χθεσινή συνάντηση  ο κ. Σαμαράς στο Μάξιμου έκανε δεκτές τις οχτώ προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων καθώς και για τη διατήρηση των κοινωνικών παροχών (κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο, χρησιμοποίηση των υδάτινων πόρων για άρδευση, κ.ά).

 Γενικές πολιτικές κατευθύνσεις για τη μικρή ΔΕΗ και τα αλλά προαπαιτούμενα που θα έρθουν στη Βουλή θα συζητήσουν σε λίγη ώρα 12.00 τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Αναμένεται να μιλήσει και ο Αλέξης Τσίπρας.