tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Κάλεσμα Σαμαρά σε αναποφάσιστους

Θέτοντας διλήμματα για το μέλλον της χώρας, ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στη Θεσσαλονίκη, τόνισε ότι μετρά και η τελευταία ψήφος.

Θέτοντας διλήμματα για το μέλλον της χώρας, ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στη Θεσσαλονίκη, τόνισε ότι μετρά και η τελευταία ψήφος.

 

«Σημασία δεν έχει ποιο κόμμα θα βγει τρίτο ή τέταρτο, αλλά ποιος θα βγει πρώτο, για να σχηματίσει κυβέρνηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έθεσε και το βασικό δίλημμα των εκλογών.

«Δύο Ελλάδες συγκρούονται: Η Ελλάδα της Ευρώπης που μπορούμε και η Ελλάδα των ψεμάτων. Η Ελλάδα των επενδύσεων και η Ελλάδα των κρατικοποιήσεων και των κομματικών στρατών. Η Ελλάδα που βγαίνει από το Μνημόνιο στην ανάπτυξη και η Ελλάδα που επιστρέφει στο Μνημόνιο. Από μια ψήφο θα κριθεί αν θα βγει κυβέρνηση φιλοευρωπαϊκή, με κορμό τη ΝΔ», ήταν τα λόγια του πρωθυπουργού.

Παράλληλα ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στην πρόθεση της κυβέρνησης του εφόσον αναδειχθεί νικητής των εκλογών του, να προχωρήσει άμεσα σε φοροελαφρύνσεις. Για τον ΕΝΦΙΑ επανέλαβε τη δέσμευση του για μείωση κατά 7% και εξήγγειλε ότι ο φόρος επιχειρήσεων θα μειωθεί από 25% σε 15% μέσα σε μια τετραετία.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι σκοπεύει να φορολογήσει τις καταθέσεις των πολιτών και ότι ψεύδεται όταν μιλάει για «κούρεμα» του χρέους, διότι γνωρίζει ότι δεν μπορεί να γίνει.

Πηγή : in.gr