tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Σαμαράς: «Η κυβέρνηση κορόιδεψε την κοινωνία»

Την άποψη ότι η χώρα είναι σε αδιέξοδο εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς και επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Την άποψη ότι η χώρα είναι σε αδιέξοδο εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς και επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε συνέντευξη που έδωσε στο Mega το βράδυ της Τετάρτης, άσκησε έντονη κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς για την οικονομία, το μεταναστευτικό, τα θέματα εσωτερικής ασφάλειας.

 

"Αν η κυβέρνηση δεν πληρώσει αυτά που οφείλει στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ το ενδεχόμενο grexit επιστρέφει", τόνισε ο κ. Σαμαράς. Υποστήριξε ότι αν η κυβέρνηση πάει σε σύγκρουση με τους εταίρους και μετά σε εκλογές ή δημοψήφισμα θα είναι σαν να ζητά νομιμοποίηση για την δραχμή και σημείωσε ότι το αποτέλεσμα της σύγκρουσης με τους εταίρους μπορεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε Αργεντινή.

 

 

Στο στόχαστρο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε και ο υπουργός Οικονομικών, με τον κ. Σαμαρά να τονίζει ότι με τους χειρισμούς του ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει εχθρούς και όχι φίλους.

 

Ξεκαθάρισε ότι δεν ζητά εκλογές ενώ σε ερώτηση για το αν θα συμμετείχε σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας απάντησε ότι υπάρχουν προυποθέσεις για κάτι τέτοιο ωστόσο ότι θα έκανε ότι είναι απαραίτητο για να βοηθήσει την πατρίδα.

Για την πολιτική λιτότητας που άσκησε η κυβέρνηση του, αναγνώρισε ότι ήταν σκληρή αλλά ότι ήταν απαραίτητη ενώ πρόσθεσε ότι η παρούσα κυβέρνηση "ακολουθεί τακτική απραξίας και χάνει χρόνο γιατί είναι σε σύγκρουση με τον εαυτό της". Επίσης ότι η παρούσα κυβέρνηση οδηγεί σε νέο μνημόνιο ενώ η δική του είχε δρομολογήσει την πιστοληπτική γραμμή στήριξης και την έξοδο από το μνημόνιο.

 

 

Πηγή :  ΕΘΝΟΣ On Line