tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Θεσσαλονίκη:Κληρώσεις δώρων και εκδηλώσεις σε 45 καταστήματα

Με κληρώσεις δώρων και εκδηλώσεις 45 καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επιχειρούν να τονώσουν την εορταστική κίνηση

Με κληρώσεις δώρων και εκδηλώσεις 45 καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επιχειρούν να τονώσουν την εορταστική κίνηση μέσα από την πρώτη συμμετοχική χριστουγεννιάτικη επιβράβευση καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η δράση «Polis Doron» διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή 45 καταστημάτων που λειτουργούν στις οδούς Παύλου Μελά και Γρηγορίου Παλαμά.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία περιλαμβάνει 135 δώρα, δρώμενα για παιδιά και μουσική για μικρούς και μεγάλους με διασκέδαση στο κέντρο της πόλης. Οι καταναλωτές που κάνουν τρεις αγορές από τρία καταστήματα διαφορετικών κλάδων (εστίασης, ένδυσης, υπηρεσιών) συμμετέχουν σε κλήρωση για 135 δώρα. Η πρώτη κλήρωση έγινε ήδη την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ ακολουθούν άλλες δύο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και στις 7 Ιανουαρίου.

To Σάββατο, από τις 12 μ. έως τις 2 μ.μ., ένα ντουέτο καλλιτεχνών σε rollers, με χριστουγεννιάτικη αμφίεση στους δρόμους της πόλης, θα μοιράζει το προωθητικό υλικό και θα φωτογραφίζεται με τους συμμετέχοντες. Το ίδιο διάστημα στη γωνία Παύλου Μελά και Παλαιών Πατρών Γερμανού η ομάδα του Ecothess εγκαινιάζει το CityΟ2, προορισμένο να αποτελέσει «το οξυγόνο της πόλης». Στις 4 μ.μ. 45 δώρα θα δοθούν στους τυχερούς που θα έχουν κάνει τις αγορές τους στην Παύλου Μελά και στη Γρηγορίου Παλαμά! Πρόκειται για τη δεύτερη κλήρωση των 45 δώρων από τα συνολικά 135 για όσους έχουν κάνει ήδη τρεις αγορές στο παιχνίδι «Polis Doron».

Από τις 5 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν μία παράσταση από τα ξωτικά του Aϊ-Βασίλη και δύο shows από τους Roller Lovers, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών, με πολλά παιχνίδια, κωμικά ταχυδακτυλουργικά τρικ, διαγωνισμούς, ζογκλερικά κόλπα και πολλές εκπλήξεις.

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στις 4 μ.μ., τα δύο ξωτικά του Αϊ-Βασίλη μαζί με έναν ξυλοπόδαρο αποχαιρετούν τα Χριστούγεννα παρέα με μικρούς και μεγάλους. Μία παράσταση συνολικής διάρκειας 60 λεπτών, με πολλά παιχνίδια, κωμικά ταχυδακτυλουργικά τρικ, διαγωνισμούς, ζογκλερικά κόλπα και πολλές εκπλήξεις.

Στις 4 μ.μ. 45 δώρα θα δοθούν στους τυχερούς που θα έχουν κάνει τις αγορές τους στην Παύλου Μελά και στη Γρηγορίου Παλαμά! Πρόκειται για την τρίτη και τελευταία κλήρωση των 45 δώρων από τα συνολικά 135 για όσους έχουν κάνει ήδη τρεις αγορές στο παιχνίδι «Polis Doron». Περισσότερες πληροφορίες στο www.polisdoron.com.

Προαιρετικά κλειστά στις 2 Ιανουαρίου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ενημερώνει ότι το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων, έως την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 θα είναι συνεχόμενο από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ., ενώ την  Παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Την Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2017 η αγορά θα είναι κλειστή. Εθιμικά για τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου τα καταστήματα παραμένουν κλειστά, αλλά είναι στη διακριτική ευχέρεια των επιχειρήσεων το αν θα το πράξουν ή όχι.