tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Υψηλό ενδιαφέρον και στο webinar Ε.Ε.Α. – ΟΠΑ για “Ανάπτυξη Πωλήσεων Καταστημάτων Λιανικής”

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίστηκε η σειρά σεμιναρίων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με στόχο την εκπαίδευση και κατάρτιση των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου σε θέματα πωλήσεων, διαπραγμάτευσης, branding και μάρκετινγκ.

Το τέταρτο κατά σειρά webinar πραγματοποιήθηκε στις 7-6-2024 με θέμα “Ανάπτυξη Πωλήσεων Καταστημάτων Λιανικής”. Εισηγητής στο σεμινάριο ήταν ο Δρ. Γεώργιος Μπάλτας, Καθηγητής του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάκτωρ της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Warwick της Αγγλίας.

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ κ. Νίκος Κογιουμτσής χαιρέτισε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στις δράσεις του Επιμελητηρίου για την εκπαίδευση των μελών του και ιδίως για τις δράσεις αναφορικά με το λιανικό εμπόριο, φυσικό ή ηλεκτρονικό.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναπτύχθηκαν τα θέματα:

  • Πώς οι πελάτες αξιολογούν το κατάστημα λιανικής
  • Πώς ένα κατάστημα λιανικής μπορεί να προσελκύσει και να διατηρήσει περισσότερους πελάτες
  • Τι μπορεί να κάνει η μικρή και μεσαία επιχείρηση λιανικής για να αναπτύξει τις πωλήσεις της

Τον συντονισμό του webinar έκανε ο Γιώργος Φλωράς.

Το βίντεο της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο στα μέλη του ΕΕΑ στην πλατφόρμα eLearning του ΕΕΑ στην διεύθυνση https://services.eea.gr/el/normal/home