tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Ρεκόρ συμμετοχών στο σεμινάριο του Ε.Ε.Α. για την «Τεχνική της Διαπραγμάτευσης»

Με περισσότερες από 1.400 εγγραφές και πάνω από 900 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε στις 15/5/2024 το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΗΜ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «η Τεχνική της Διαπραγμάτευσης».

Ο εισηγητής του σεμιναρίου κ. Δημήτρης Λυμπερόπουλος μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και επιστημονικός συνεργάτης του Εργαστηρίου Επιχειρησιακής Επικοινωνίας, σε μια δίωρη παρουσίαση παρέθεσε αναλυτικά τα βασικά στοιχεία της διαπραγμάτευσης, τα στάδια της διαπραγμάτευσης και τις στρατηγικές, παρουσιάζοντας σειρά από καθημερινά και κατανοητά παραδείγματα.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου χαιρέτισε την εκδήλωση, ευχαριστώντας το κοινό για την τεράστια συμμετοχή. Αναφέρθηκε στις δράσεις του Ε.Ε.Α. και ειδικότερα στα θέματα της διαπραγμάτευσης, όπως αυτά παρουσιάζονται καθημερινά σε κάθε πτυχή της ζωής.

Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης χαιρέτισε και αυτός με την σειρά του την εκδήλωση, αναφερόμενος στις μελλοντικές εκπαιδευτικές δράσεις του Επιμελητηρίου.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Γιώργος Φλωράς.

Το βίντεο της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο στα μέλη του Ε.Ε.Α. στην πλατφόρμα eLearning του Επιμελητηρίου στην διεύθυνση https://services.eea.gr/el/normal/home