tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Με την υποστήριξη του Ε.Ε.Α. το  φεστιβάλ «BEBEFEST» – Από 3 έως 5 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζει και φέτος το bebefest, ένα φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής & νηπιακής ηλικίας, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 3-5 Νοεμβρίου 2023, στο MEC Παιανίας, υπό την αιγίδα και του Ε.Ε.Α.

Βασικός “ιδρυτικός” στόχος και αποστολή του bebefest υπήρξε εξ’ αρχής να συμβάλει ενεργά στην βελτίωση της φροντίδας των νέων γονιών μέσω εξειδικευμένων γνώσεων που αφορούν στη σωστή ανατροφή των παιδιών τους και την προσωπική τους εξέλιξη μέσα από αυτό.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ παρουσιάζονται όλα τα εκθέματα και οι υπηρεσίες γύρω απ’ τη βρεφική ηλικία.

Φέτος, το bebefest αναβαθμίζει πλήρως την εκθεσιακή εμπειρία που προσφέρει, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να επιλέξουν τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα προϊόντα, να μιλήσουν με τους υπευθύνους των εταιριών αποκτώντας έτσι έγκυρες πληροφορίες καθώς και να αντλήσουν απαραίτητες γνώσεις για την ανατροφή των παιδιών τους από τις live ομιλίες.

Ο χώρος έχει επιλεγεί, ώστε να διευκολύνει την προσέλευση αυτού του ιδιαίτερου κοινού αφού είναι επίπεδος, και μπορούν να κινούνται άνετα οι γονείς με τα καροτσάκια των μωρών καθώς και οι εγκυμονούσες γυναίκες.

Διαμορφώνεται με πολλές αίθουσες ως εξής:

Μain Stage: Ειδική Ζώνη ανοιχτή στο κοινό για τη διεξαγωγή ομιλιών, παραστάσεων και σεμιναρίων.

Play Rooms: Ξεχωριστός Τομέας με βιωματικά παιχνίδια σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα του Project Parenting για την ψυχαγωγία και την φύλαξη των λιλιπούτειων επισκεπτών του φεστιβάλ.

Αίθουσα Αλλαγής Πάνας: Διακριτός χώρος εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα προϊόντα τα οποία θα προσφέρονται δωρεάν για να μπορούν οι γονείς να αλλάξουν τα μωράκια τους.

Baby Entertainment: Διακριτός χώρος εξοπλισμένος με παιχνίδια δραστηριοτήτων για τη διασκέδαση των μικρών επισκεπτών του φεστιβάλ.

Feeding areas: Ειδικό Section με προϊόντα βρεφικών τροφών και ροφημάτων τα οποία θα προσφέρονται δωρεάν για να μπορούν οι γονείς να ταΐσουν τα μωράκια τους.

Αίθουσα Θηλασμού: Ειδικός χώρος εξοπλισμένος με πολυθρόνα θηλασμού, σαλιάρες και ηλεκτρικές μικροσυσκευές για να μπορούν οι μητέρες να θηλάσουν τα μωράκια τους.

Workshops: Όλο το φάσμα των εξελίξεων του κλάδου, νέες προτάσεις και καινοτόμα προϊόντα αναδεικνύνονται και παρουσιάζονται αποκλειστικά για τους εκθέτες του φεστιβάλ.

Commercial section: Προκαθορισμένος χώρος για τη συμμετοχή των εκθετών με ολοκληρωμένα εκθεσιακά περίπτερα.

Rest areas: Χώροι ξεκούρασης και σύντομης στάσης για τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

Στο χώρο λειτουργεί Ιατρείο, Security και συνεργεία Καθαρισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.