tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Ο Κωνσταντίνος Αγαπητός Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αιγάλεω

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών δίνει το λόγο στα μέλη του που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, προβάλλοντας την υποψηφιότητα τους στην ιστοσελίδα του Ε.Ε.Α. (www.eea.gr) και την ειδική ενότητα «Ε.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ».

Η Διοίκηση του Ε.Ε.Α. εύχεται στους συναδέλφους που θα δώσουν τη μάχη για την εκλογή τους σε Δήμους και Περιφέρειες, καλό αγώνα. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμμετοχή τους στα κοινά, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, μπορεί να ενισχύσει το επιχειρείν και να στηρίξει την προσπάθεια των μικρομεσαίων για πρόοδο.


Ο Κωνσταντίνος Αγαπητός γεννήθηκε στο Αιγάλεω από πατέρα Μικρασιάτη (Μάκρη – Λιβίσι) και μητέρα από την Αρκαδία, μεγάλωσε και ζει σε αυτό.

Ενεργό μέλος για δεκαετίες στην Ανάπλαση.

Είναι δάσκαλος οδήγησης και ιδιοκτήτης σχολής οδηγών στην πόλη.

Από μαθητής έχει ενεργό δράση στα κοινά και σήμερα είναι μεταξύ άλλων Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης Δ.Α., μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, εκλέκτορας στη ΓΣΕΒΕΕ, ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Ιστορικών Ερευνών ΛΥΚΙΑ, μέλος του ΔΣ Α.Π.Ο. Ιεράπολης.

Έχει ασχοληθεί εκτενώς με θέματα κυκλοφοριακής αγωγής μαθητών και ενηλίκων αλλά και με τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα.