tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Ο Γιώργος Ζηκόπουλος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νέας Σμύρνης

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών δίνει το λόγο στα μέλη του που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, προβάλλοντας την υποψηφιότητα τους στην ιστοσελίδα του Ε.Ε.Α. (www.eea.gr) και την ειδική ενότητα «Ε.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ».

Η Διοίκηση του Ε.Ε.Α. εύχεται στους συναδέλφους που θα δώσουν τη μάχη για την εκλογή τους σε Δήμους και Περιφέρειες, καλό αγώνα. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμμετοχή τους στα κοινά, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, μπορεί να ενισχύσει το επιχειρείν και να στηρίξει την προσπάθεια των μικρομεσαίων για πρόοδο.


Ο Γιώργος Ζηκόπουλος, μέλος της Διοικητικής επιτροπής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (Ε.Ε.Α.), υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Σμύρνη με την παράταξη «Ποιότητα Ζωής-Γιώργος Κουτελάκης»

Ο Γιώργος Ζηκόπουλος προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο θέμα της προώθησης και στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας ως Υπεύθυνος ΓΕΜΗ στη Διοικητική Επιτροπή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Οι άνθρωποι του επιχειρείν γνωρίζουν και τη δράση και την προσφορά του, καθώς μέσω του θεσμικού του ρόλου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και σε αγαστή συνεργασία με τον Πρόεδρο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, έχει συμβάλει στην προώθηση μίας σειράς θεμάτων για τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης του. Ενδεικτικά είναι:

  • το πρότζεκτ του Ε.Ε.Α. «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου»
  • η συμβολή του ΕΕΑ στη Λευκή Νύχτα που στόχο έχει την τόνωση των τοπικών αγορών,
  • η νέα ειδική μελέτη από το ΕΕΑ για τον εμπορικό σύλλογο Νέας Σμύρνης για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων,
  • η δημιουργία του πρώτου Κέντρου Ψυχικής Υγείας στην Αττική για τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας.

Επίσης, οι επιχειρήσεις Νέας Σμύρνης, μέλη του ΕΕΑ, μπορούν να ωφεληθούν άμεσα μέσω των πλούσιων ανταποδοτικών υπηρεσιών που εκπόνησε η διοικητική επιτροπή και προσφέρει το Επιμελητήριο στους επιχειρηματίες.

Μπορούν π.χ. να αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ:

  • site της επιχείρησης
  • e-shop
  • να εκπαιδευτούν στις νέες τεχνολογίες
  • να παρακολουθήσουν ημερίδες δια ζώσης ή διαδικτυακά για τις νεότερες εξελίξεις στις διεργασίες τους
  • να συμβουλευτούν για νομικά και φοροτεχνικά θέματα που τους αφορούν
  • να μάθουν για τα τρέχοντα κοινοτικά προγράμματα, ανάμεσα σε πολλά άλλα.

Ο Γιώργος Ζηκόπουλος δείχνει συνεχώς ενδιαφέρον για ανάπτυξη και πρόοδο και συζητώντας με τους επιχειρηματικούς φορείς της Νέας Σμύρνης θα κάνει το καλύτερο για τα ζητήματα που τους αφορούν.

Στόχος του είναι η εικόνα της Νέας Σμύρνης να αλλάξει προς το καλύτερο και να γίνει μία καθαρή, ανθρωποκεντρική, ασφαλής, πράσινη και σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. «Να γίνει η πόλη μας αυτό που της αξίζει», τονίζει όταν τον ρωτάνε για τον σκοπό της καθόδου του στις εκλογές.