tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Ο Στάθης Νουβέλογλου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Ιωνίας

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών δίνει το λόγο στα μέλη του που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, προβάλλοντας την υποψηφιότητα τους στην ιστοσελίδα του Ε.Ε.Α. (www.eea.gr) και την ειδική ενότητα «Ε.Ε.Α. ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ».

Η Διοίκηση του Ε.Ε.Α. εύχεται στους συναδέλφους που θα δώσουν τη μάχη για την εκλογή τους σε Δήμους και Περιφέρειες, καλό αγώνα. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμμετοχή τους στα κοινά, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, μπορεί να ενισχύσει το επιχειρείν και να στηρίξει την προσπάθεια των μικρομεσαίων για πρόοδο.


Γεννήθηκα στη Νέα Ιωνία από γονείς Μικρασιάτες. Η καταγωγή αμφοτέρων (οι γονείς τους) ήταν πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία. Δημοτικό πήγα στο 5ο στον Άι Γιώργη και τελείωσα το εξατάξιο γυμνάσιο στα Πευκάκια. Σπούδασα στα ΚΑΤΕΕ στο Αιγάλεω ηλεκτρολόγος υπομηχανικός. Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην Ελληνική Αεροπορία. Από το 1983 ασχολούμαι με το εμπόριο (καταστήματα λιανικής πώλησης στη Ν. Ιωνία) έως και τώρα. Με την ενασχόληση στα συνδικαλιστικά από το ξεκίνημά της επαγγελματικής μου καριέρας προσπάθησα να προσφέρω ό,τι μπορούσα στο κλάδο. Στην πρώτη συμμετοχή στον Εμπορικό Σύλλογο Νέας Ιωνίας βρίσκομαι ως Γραμματέας. Στην επόμενη θητεία αναλαμβάνω Πρόεδρος για πολλές θητείες. Εκτός από ένα διάστημα ολίγων ετών αποχής από το σύλλογο αναλαμβάνω ξανά τη προεδρία και την εκπροσώπηση στα ανώτερα συνδικαλιστικά επίπεδα. Ήμουν 3 θητείες (των 3 ετών έκαστη) στο ΔΣ της Ομοσπονδίας (Ο. Ε. Σ. Α. Ο. Ν. Ν. Α) όπου στη τελευταία ήμουν Αντιπρόεδρος. Για μια 3ετια ήμουν μέλος στο ΔΣ της ανώτατης συνδικαλιστικής μας βαθμίδας της ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας).

Τώρα ως έμπορος με αρκετή συνδικαλιστική  εμπειρία και κοινωνική συνεισφορά από μεριάς μου, επιθυμώ να συμμετέχω στη Δημοτική Παράταξη του Παναγιώτη Μανούρη για να συνεχίσω να προσφέρω από άλλο μετερίζι στον Ιωνιώτη κάτοικο.

Καλή πορεία.

Στάθης Νουβέλογλου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Ιωνίας